Wil je echt een overcompleet boek over kokosolie in handen hebben (met ook nog eens 50 eenvoudig te bereiden recepten met kokosolie op de koop toe)?

kokosolie boek
“Het kokosoliewonder” van de Amerikaanse natuurarts Bruce Fife is waarschijnlijk het meest complete boek over kokosolie dat momenteel verkrijgbaar is. Klik op het plaatje om de aanbieding in de webshop te zien!

Het schijnt dat de Amerikaanse natuurarts Bruce Fife veel over kokosolie heeft geschreven (als ik het goed heb al minstens 20) en een van zijn meest besproken boeken is toch wel “Het kokosoliewonder“, dat in mei 2014 voor het eerst het levenslicht zag.

Op de achterkant van dit boek kunnen we het volgende lezen:

Wijd en zijd erkend als een van de toonaangevende autoriteiten op het gebied van de voordelen van kokosolie, verschaft dr. Bruce Fife actueel onderzoek en cruciale informatie, inclusief de laatste onderzoeken over het verband tussen kokosolie en voordelen met betrekking tot de functie van het hart, lichamelijke ontgifting, afvallen en vele andere, belangrijke onderwerpen op het gebied van de gezondheid.

Bruce Fife, C.N., N.D. is schrijver, spreker, gediplomeerd voedingsdeskundige en natuurarts. Hij is uitgever en redacteur van de Healthy Ways Newsletter. Hij is voorzitter van het Coconut Research Center, een organisatie die ten doel heeft om zorgverleners en het publiek over de positieve voedingsaspecten van de kokosnoot te onderwijzen. Hij heeft meer dan twintig boeken geschreven. De meesten over kokosvet.
 
Kortom, met “Het kokosoliewonder” heb je een overcompleet boek over kokosolie in handen met daarin de laatste wetenschappelijke inzichten, achtergrondverhalen en toepassingen van kokosolie.
 
 
Help anderen ook gezonder te worden en deel dit artikel
Kokosolie boek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *